søndag den 12. april 2009

Anita Axelson kursus i påsken

Foto: Gitte Hoffmeister

Jeg og Hektor havde været så heldige, at vi havde fået lov til at deltage på et to dages kursus, med den svenske agility instruktør Anita Axelson, som Gitte Hoffmeister havde arrangeret.

Og jeg havde glædet mig. Nu er det ingen hemmelighed, at Hektor og jeg stadig er grønne indenfor agilityen, så jeg havde glædet mig til at lære nye handlingsmetoder, og se hvordan det hele ville fungere sammen med Hektor.

Jeg havde lidt problemer med det svenske sprog, og det tager meget energi, at skulle koncentrere sig om at forstå hvad Anita sagde. Men det gik heldigvis alligevel, for det var et rigtig godt kursus, hvor jeg og Hektor fik lært en masse. Dejligt at prøve kræfter med Greg Derrett's handlingssystem, samt få et indblik i hvor jeg skal placere mig i forhold til Hektor, og bevæge mig på banen.

Endvidere fik vi lavet nogle motivations øvelser, hvor mit ellers generte jeg, blev sat på en lille prøve, da vi skulle stjæle belønningen/legetøjet fra hunden, og opføre os ovenud glad og begejstret over at få fat i dette, det var god træning for mig også...

To super gode dage, med hyggeligt selvskab. Dejligt at vi fik muligheden for at komme med på dette kursus...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar