fredag den 20. marts 2009

Onsdag i denne uge var vi ude hos Bitta Wøhliche. Jeg og Luka skulle ud og have en time i handling/ringtræning, inden vores udstilling på lørdag.
Bitta er utrolig god til at forklare mig hvad jeg skal gøre og hvordan Luka og jeg skal gå mm. Hun har mange års erfaring, og hun ved hvad hun snakker om.

Vi fik gennemgået hvad der skal ske under en udstilling, og jeg fik et bedre indblik i hvad jeg skal foretage mig når vi er i ilden :-).. Bitta er Lenes kusine, og Lene, Qato og Toxy var med ude hos Bitta, og hyggede sig i mens, og tog billeder.. Det var en super hyggelig eftermiddag, og Luka var dejlig træt da vi kom hjem igen..


Torsdag havde jeg og hundene en træningsdate med Nanna og hendes sheltie tøser Sydney og Alfa, samt Vicky og hendes drenge Dooby og Zimba. Vi trænede lydighed, lidt tricks og ringtræning ude hos Nanna. Det var rigtig sjovt at se de 6 sheltier løbe rundt og hygge sig.. Selvom der var lidt tvivl om hvem der bestemte.:-) En god eftermiddag.

Til aften kørte jeg og hundene hjem til Lene, for der ville Charlotte (Buddy) hjælpe os med at få klippet ører og ben på Qato og Luka, så de er klar til udstillingen på lørdag. Hundene fik også leget lidt, mens vi tobenede fik the og kage, mums.. Dejlig aften.

1 kommentar:

  1. Nu opdagede jeg lige at du har fået en blog:o) Den ser rigtig flot ud, vi glæder os til at følge med!

    Og tak for sidst, det var super hyggeligt:oD

    Knus fra Vicky, Dooby og Zimba

    SvarSlet